მარჯვე დიასახლისის რჩევა: რა საჭიროა ფოლგა ღუმელში

499

გასულ კვირას ნათლიასთან ქალების შეკრება გადავწყვიტეთ. გოგოები შევიკრიბეთ, რომელიღაც ფილმი ჩავრთეთ და ბოთლი ღვინო გავხსენით. დესერტად შარლოტა მოვამზადე. საცხობი ფორმის ღუმელში მოთავსებას ვაპირებდი, რომ იქ ფოლგა დავინახე. ვიცი, რომ ჩვეულებრივ ფოლგას გაზქურას აფარებენ, რომ არ დაისვაროს, მაგრამ რა საჭიროა ღუმელში? ნათლიამ საინტერესო ხრიკი გამიზიარა. აღმოჩნდა, რომ ღუმელს შიგნიდან ფოლგით ფარავს არა იმისთვის, რომ იშვიათად გარეცხოს. უფრო მნიშვნელოვანი მიზეზი არსებობს. უკვე გავიფიქრე, რომ ზარმაცია ნათლია მყავს. Vivien გიამბობთ, რაში სჭირდება ფოლგა ღუმელში გამოცდილ დიასახლისებს.

რა საჭიროა ფოლგა ღუმელში: მარტივი რჩევა

ახლა ელექტრო ღუმელები გამოდის, რომელიც თანაბრად თბება. თითქმის ყველა ღუმელში ზედა, ქვედა ან კომბინირებული გათბობა, ჰაერის დაბერვა, კონვექცია და სხვა დანარჩენი შეგიძლიათ დაარეგულიროთ. აი, ძველ ღუმელს ასეთი ფუნქცია არ აქვს. სწორედ ამიტომ, თქვენი პეროგი ქვემოთ შეიძლება დაიწვას, ხოლო ზემოთ უმი დარჩეს. საზრიანმა დიასახლისებმა მარტივი გამოსავალი იპოვეს. ისინი ღუმელში ფოლგას შლიან, რომელიც სითბოს ირეკლავს. ამ მარტივი ხრიკის დახმარებით ღუმელში კერძი თანაბრად მომზადდება.

როგორ გავაკეთოთ? ძალიან მარტივად. გისოსს, რომელიც ყველა ღუმელს აქვს, მთლიანად ფოლგაში გაახვიეთ. გისოსი ღუმელის ყველაზე ქვედა დონეზე მოათავსეთ. ზემოთ ლანგარი კერძით დადგით. ესეც ასე!

ახლა თქვენი ღუმელი თანაბრად გაცხელდება, ხოლო კერძი აღარ დაიწვება. ბონუსად ღუმელის გაწმენდა არ მოგიწევთ, თუ შემთხვევით სოუსი მის ქვედა ნაწილზე ჩამოწვეთავს. საკმარისია, რომ ფოლგა გამოცვალოთ.