ყველა მებაღე აწყდება პრობლემას, როცა კიტრის თითქმის მთელი მოსავალი მწარეა. თითქოსდა მასზე ჩვეულებრივ ზრუნავდით, მაგრამ ჭამა შეუძლებელია, სჯობს გადაყაროთ. Vivien გირჩევთ, ამის გაკეთება არ იჩქაროთ. როგორც აღმოჩნდა, ძალიან მარტივია მდგომარეობის გამოსწორება, კიტრისთვის გემოს დაბრუნება და მთელი სეზონი ახალი შინაურული კიტრის მირთმევა.აღსანიშნავია, რომ კიტრის აღსადგენად რთული, განსაკუთრებული და ხარჯიანი პროცედურა არ გჭირდებათ. ყველაფერი მაქსიმალურად მარტივია. გამოყენების წინ გარეცხილი კიტრი აიღეთ და ყუნწი მოაჭერით, მის გარშემო მცირე ნაწილი დატოვეთ.
ახლა ამ გადაჭრილი ყუნწით გადანაჭერი ადგილი გახეხეთ. რამდენიმე წამი დაგჭირდებათ, რომ გადანაჭერზე ქაფი გაჩნდეს. ეს თეთრი ქაფი სიმწარეს შეიცავს.ქაფი მოაშორეთ და კიტრი გემრიელი და ტკბილი გახდება, როგორიც თავიდანვე უნდა ყოფილიყო. ახლა შეგიძლიათ მშვიდად მიირთვათ და სალათები გააკეთოთ. მწარე გემოს ვერ იგრძნობთ.