ძმრით სოდის ჩაქრლობისას, თავისუფლდება დიდი რაოდენობით ნახშირორჟანგი, რომელიც ცომის გასაფუებლადაა საჭირო.
გირჩევთ, ცხობისას სოდა შემდეგნაირად გამოიყენოთ: ორ ჭიქაში 3-4 ს.კ. სოდა ჩაყარეთ, ერთ ჭიქაში ჩაყრილი სოდა გახსენით წყლით, ხოლო მეორეში – ლიმონით.
შემდეგ დაუმატეთ ჭიქებში არსებული მასა ცომს.
ჩვენთვის მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ დაუჭირეთ მხარი ჩვენს პროექტს. მოიწონეთ და გაუზიარეთ სტატია მეგობრებს