მარტივად მოსამზადებელი ღვეზელი, რომელიც დროს დაგიზოგავთ

1367

ეს ღვეზელი არის იმ ქალბატონებისთვის, რომლებსაც არ არ აქვთ დრო ითამაშონ ბავშვებთან ან დაკავდნენ კულინარიული ექსპერიმენტებით.

ეს არის ჯადოსნური რეცეპტი, რომელის მომზადებაც გაგართობთ. არ სჭირდება ფქვილი, საფუარი. მოარტივად მოამზადებთ და გააგზავნით ღუმელში. შედეგით კმაყოფილი დარჩებით. ეს ღვეზელი არის საკმაოდ წვნიანი და გემრიელი. მისი მომზადება ძალიან იაფი დაგიჯდებათ და, რაც მთავარია, საჭიროა ძალიან ცოტა დრო.

ლავაშისგან დამზადებული ღვეზელი

მასალები:

  • ლავაშის 3 თხელი ფურცელი
  • 800 გ ნებისმიერი ხორცის ფარში
  • 300 გრ მყარი ყველი
  • 2 კვერცხი
  • 150 მლ კრემი 20%-იანი ცხიმის შემცველობით
  • მარილი, პილპილი გემოვნებით

მომზადება:
1. ფარშს დაუმატეთ მცენარეული ზეთი

2. გახეხეთ ყველი. ღრმა თასში გატეხეთ კვერცხი, დაუმატეთ კრემი, მარილი და პილპილი გემოვნებით. გამოსაცხობ ტაფას წაუსვით კარაქი ან დაფარეთ პერგამენტის ქაღალდით.

3. მაგიდაზე გაშალეთ ლავაში, მოათავსეთ მასში ყველაფერი ერთად, და მისგან გააკეთეთ რულეტი.

4. ეს რულეტი მოათავსეთ გამოსაცხობ ტაფაში.

5. შემდეგ დაამატეთ კვერცხის ცილა და ყველი.

6. ღუმელი გაახურეთ 180 გრადისზე შედგით გამოსაცხობათ 20 წუთით. შედეგით აუცილებლად აღფრთოვანებული დარჩებით.