ნუ გადაყრით კამის ღეროებს – მათგან ასეთი გემრიელობის მომზადება შეიძლება

3315

ზაფხულის დადგომასთან ერთად, მაგიდაზე სულ უფრო მეტი მწვანილია. მათ შორის ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარულია კამა. ბევრი თვლის, რომ გემოსა და სარგებლის მიღება მხოლოდ მისი ფოთლებისგან შეიძლება. როგორც ჩანს, კამის ღეროებიც გამოსადეგარია და მათგან რაღაც გემრიელის მომზადება შეიძლება.

კამის ღეროები

1. გააცალეთ ღეროებს ნაზი ფოთლები, რომელიც სალათსა და სხვა კერძებში უნდა გამოიყენოთ. დაჭერით ღეროები დაახლოებით 1.5 სმ სიგრძის ნაჭრებად.

2. გაატარეთ მიღებული ღეროები ხორცსაკეპში, წვრილ ბადეში.

3. მასა მოათავსეთ მჭიდროდ დაცულ კონტეინერში. დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი, 1 ჩ.კ. მარილი, ლიმონის წვენი და მცენარეული ზეთი. კარგად მოურიეთ. გასინჯეთ და დაამატეთ ინგრედიენტები გემოვნებით.

შეინახეთ მასა მაცივარში. იგი უხდება პიცას, ცხარე კერძებსა და სუპს. გემრიელად მიირთვით!